Curiosity Chat - Događaj koji okuplja radoznale, originalne i svestrane ljude

15. 01. 2019. NAZAD

Curiosity Chat - Događaj koji okuplja radoznale, originalne i svestrane ljude

U formi otvorenog dijaloga razmenjujemo iskustva i ideje kako da “prigrlimo” svoja različita interesovanja, prihvatimo svoj unutrašnji sklop i uzmemo najbolje od njega.

Da li su i vama savetovali da izaberete jedno zanimanje, a vi ih niste poslušali?

Da li su i vama savetovali da izaberete jedno zanimanje, a vi ih niste poslušali? Viđeni ste za Curiosity Chat! 
Curiosity Chat je mesečno OKUPLJANJE multipotencijalista / univerzalaca / renesansnih osoba – jednom rečju svestranih ljudi previše radoznalih da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednom pravom pozivu koji treba da pronađemo i da se njime bavimo celog života.
U formi otvorenog dijaloga razmenjujemo iskustva i ideje kako da “prigrlimo” svoja različita interesovanja, prihvatimo svoj unutrašnji sklop i uzmemo najbolje od njega. Cilj je da se povežemo, ohrabrimo i učimo jedni od drugih kako bismo što bolje balansirali sve svoje kreativne težnje.

PRVA GOŠĆA biće Tijana Djuricic - sopran, novinarka, menadžerka u kulturi i umetnosti, teoretičarka umetnosti i medija, predavač na fakultetu i menadžerka za odnose s javnošću regionalne kancelarije Turističke organizacije Nemačke.

Sebe je opisala ovako: "Jesam. Ja jesam. Duh pun radosti, umetnička duša, radoznali intelekt koji večno uči, smeštan/a u ženskom telu koje voli da peva, pleše, pliva i otkriva. Volela bih da me se pojedini sećaju kao nadahnuće u proširivanju vidika i novim saznanjima, kao impuls trajne radosti koji ih je podsticao na dobro, mudro, kreativno i ljubavno."

Tijanin gost biće Srđan Atanasovski doktor muzikologije i naučni saradnik Muzikološkog instituta SANU. Područja njegovog naučnog interesovanja obuhvataju studije nacionalizma, studije slušanja i zvučnih predela i postmarksističke teorije. Autor je radijskih emisija o muzici doba prosvećenosti na Trećem programu Radio Beograda, kao i više koncertno-naučnih projekata u saradnji sa Kulturnim centrom Beograda.

Formalno, DOMAĆIN I MODERATORKA skupa je Aleksandra Petrovski (ukratko: Brand Storyteller, strateg sadržaja, edukator, konsultant, bivši sportski novinar, zaljubljenik u iskustvena putovanja, kulturu, inovacije i tehnologiju), ali svrha je da se svi učesnici osećaju kao domaćini/ce i da podjednako učestvuju u razgovoru.