Fear&Fail konferencija - Da li se osećaš slobodnim/om?

08. 10. 2018. NAZAD

Fear&Fail konferencija - Da li se osećaš slobodnim/om?

Ova vrsta događaja je namenjena hrabrim, borbenim i smelim koji se ne plaše, ponekad, da izađu iz komforne zone.

Pozivamo vas na još jednu srpsku verziju Fear&Fail konferencije.

Imaćete priliku da čujete govornika i govornicu i njihov lični put u borbi za svojom slobodom, o njihovim ranjivostima, hrabrostima, strahovima i principima.

Svaka priča otkriva put govornika/ce - njihova uverenja, viziju, izazove i ograničenja. Kao takve, priče su vrlo autentične, sa kojima svi mi možemo da se povežemo, da ponešto naučimo i da ih iskoristimo kao alat za lični rast i razvoj. Neuspeh je sagledanje na dešavanje iz jedne perspektive. Strahovi kojih smo svesni ili ne, su osnovne sile koje oblikuju našu stvarnost. Fear&Fail pruža govornicima i publici mogućnost transformacije, samimi tim što uključuje razmenu dubokih emocija u intimnom i sigurnom okruženju. Svaki govornik ima 15 minuta da podeli svoju priču i odvede nas na putovanje koje smo možda i mi sami iskusili, ali o tome nismo promislili na takav način.

Format ovakve konferencije oslikava proces transformacije osobe koja se usuđuje da stane pred druge i podeli svoju ličnu priču, da sagleda način na koji se ista priča na njih odrazila tada i sada. Omogućava govorniku i publici da sagledaju sebe u drugačijem svetlu, pa čak i da prepoznaju strahove.

Mi, kao publika pomažemo govornicima postavljanjem dodatnih pitanja tokom Q&A, pošto saslušamo njihovu priču. Akcenat je na otkrivanju načina razmišljanja - kako se suočavamo sa nepoželjnim okolnostima i kako pronalazimo načine da ostanemo dosledni sebi i našoj viziji, da nastavimo dalje. Pričamo o tome jer verujemo da kreativnost i inovacije mogu uspevati samo u okruženju u kojem postoji poverenje i autentičnost. Prema tome, ispoljavanjem naših ranjivih strana nije znak slabosti, već velike hrabrosti i sposobnosti za liderstvo i način razmišljanja.

Naši hrabri sagovornici/ce:

Sinisa Racic je spontana duša koja želi da dočara drugima da život ne mora da bude konvencijalan i onako kako nam društvo nameće, već esencijalan u skladu sa potrebama svakog od nas.

Odkuvek je želeo da se poveže sa prirodom i to sada čini već godinama unazad kroz koncept koji je sam napravio, Aktivni Odmor - Active Holiday

Misija mu je da pomogne drugima da se povežu sa prirodom i da posvete vreme sebi i otkriju šta znači sloboda za svakog od njih.

 

 

Aleksandra Petrovski ne razmišlja o tome kako će je ljudi zapamtiti, već kako će ona njih pokrenuti na akciju: da hakuju sebe u potrazi za Sobom i hakuju život u potrazi za Smislom.

Kao content creator i brand storyteller učestvuje u različitim projektima, a svima im je zajedničko da pomažu razvoj, kreativnost i inovativnost pojedinca i zajednice. Srećna je što može da bira šta će da radi i s kog mesta.

Poslednjih godina život doživljava kao veliko putovanje, istraživanje i prikupljanje materijala za knjigu koja će ljude istinski podstaći da budu radoznali i hrabri da od života traže i dobiju više.

 

Da biste prisustvovali konferenciji, molimo vas da popunite prijavu koja se nalazi u produžetku. Nudimo samo 15 mesta jer želimo da se što bolje povežemo, stvorimo atmosferu od poverenja, bez osuđivanja i predrasuda.

https://goo.gl/forms/6g5tmrfq8QhV2Bf72

 

Agenda:

18:45 Okupljanje i uvod

19h Priče govornika i Q&A

20h Networking i Žurka povodom godinu dana od početka konferencija

Ulaz 500 din (piće i grickalice u okviru cene)

 

Partneri dogadjaja Entrepreneur Academy Europe i Vegesign

 

Željno vas očekujemo u sredu 17 Okrobra od 18:45h

Host Ana Lazarevic i Milena Ignjatijevic